• Friss
BIZTOSÍTANI lélegeztető gáz maszk egyféle Anti-köd Lélegző védő maszk, puha, szagtalan, magas minőségű, teljes arc gázmaszk

BIZTOSÍTANI lélegeztető gáz maszk egyféle Anti-köd Lélegző védő maszk, puha, szagtalan, magas minőségű, teljes arc gázmaszk

Buyers rating:
-5 % HUF 5384.00
HUF 5667.30

Árukból


Mi a hajó, hogy a világ többi része, ha nem tudsz választani a szállítás az országot, kérjük, küldjön egy e-mailt a tanácsadó!
Az értékesítések száma : 1 DB maszk (küldés 3 M füldugót)
Kérjük, a fő szemüveg, maszkok, nem cserélhető!
Jellemzők :
1.Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni,a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni.Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.Meg fogjuk küldeni a tételeket 10 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.
Visszajelzés :
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Anti-köd, anti-karcolás, robbanásbiztos, anti-UV -, anti-shock.
Visszatér :
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.
Garancia & Karbantartás :
Kínálunk az 1 hónapos ingyenes csere.
Azt is előírják, 6 hónapos ingyenes karbantartás.a vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
márka bemutatása :
BIZTOSÍTANI elsősorban a feldolgozóipari termelés légzőkészülék, AZ a globális értékesítése az áruház, a márka minőségbiztosítási! Nálunk a legkedvezőbb áron, szívesen veszek nagy mennyiségben, van egy kellemes akciós ár! Kérjük, küldjön E-mailt a tanácsadó! Kínálunk a különböző közlekedési módok, a szállítás, postai, kereskedelmi futár, stb.Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot.a hajózási társaság kell a teljes neved, hogy küldje a csomagot. Fejét karika fej alakú kialakítása, amely alkalmas a legtöbb ember visel az első típus, inkább rugalmas, tartós.A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.Vásárló kérheti a kérelem csere számított 15 napon belül a számlát a termék.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen inport adók,valamint a vásárlók felelős vámok.
:
Alkalmas kémiai, olaj, festék, műveletek, gyógyszerészeti, autógyártás, növényvédő szerek, valamint egyéb toxikus helyeken, mint például a festés, a savas kezelés, festék, gyógyszerészeti, kémiai kezelés, hegesztési műveletek is alkalmazni kell;
Védelem : szerves gázok, gőzök, például benzollal, valamint homológok, benzin, aceton, szén-dioxid, éter.A további díjakat lehet gyűjteni a deliery.

Részletes specifikációk

Márka Név:
Nyújt
Modell Száma:
8500a
Maszk Anyag:
Szilikagél
Lencse Anyaga:
PC
Jellemzők:
Teljes arc légzőkészüléket

Termék-kiegészítések