• Friss
STARPAD kapcsoló, Magas minőségű hatszög sleeve fekete T - váltás, valamint motorkerékpár javító eszközök motoros szerszámok nagykereskedelme,

STARPAD kapcsoló, Magas minőségű hatszög sleeve fekete T - váltás, valamint motorkerékpár javító eszközök motoros szerszámok nagykereskedelme,

Buyers rating:
HUF 3510.00

Árukból

Pedig, kérem, forduljon hozzám a vatera piacterén először is, hadd tudják a részleteket, majd megpróbáljuk megoldani a problémát, amint lehetséges. Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI.Firtly,kérjük, ajánljon a megrendelés számát, majd felajánlja a problémákat részletesen üzenet pedig egyértelmű bizonyíték. Pedig, kérem, forduljon hozzám a vatera piacterén először is, hadd tudják a részleteket, majd megpróbáljuk megoldani a problémát, amint lehetséges. Vagy küldj egy új egyet.
Ami a kromatikus aberráció pedig dimenzió hiba :
Mint a fény probléma a mérési módszer különbség, talán van egy kis hiba, kérjük, vegye figyelembe, megérteni. Tranzit idő eltérhet, különösen az ünnepek alatt. Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI.
5,csak a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket. Mi visszatérítjük a részek, vagy a teljes összeget.
Mi is a kínálat másik elem ugyanazon sorozat terméket, akkor ellenőrizze, majd válassza ki az alábbi listából. Vagy küldj egy új egyet. 3,Általában fogjuk használni China Post Air Mail.
Ha nem kapta meg a küldeményt számított 30 napon belül fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Miután mindketten megerősítették, hogy a problémákat. Lépjen kapcsolatba Velem : Ha bármilyen kétsége van, vagy problémát az árut,kérem, ne adj Negatív Visszajelzést. Köszönöm szépen. Pedig szívesen meghívjuk önt, hogy adjon ÖT Csillag Pozitív Visszajelzést.
Lépjen Kapcsolatba Velem :
Ha volt bármilyen kétség vagy probléma az árut,kérem, ne adj Negatív Visszajelzést. A mi célunk az elégedett vendég! Miatt raktáron állapota idő különbségek, akkor választhat, hogy a hajó az elemet az első rendelkezésre álló raktár, gyors kiszállítás.
Köszönöm szépen. Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz. Mindegy,reméljük, pedig biztos, hogy minden úgy lesz,. A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet. Ha nem tudod pénztár után azonnal árverés közel, kérem, várjon néhány percig, majd próbálja meg újra Kifizetések kell kitölteni, 3 napon belül. (Kivéve, hogy az egyes országok APO/FPO)
2. (Kivéve, hogy az egyes országok APO/FPO) 2,Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés. Ha szeretnél jobban szállítás módja, pls szólj, mi fog változni, a szállítási költséget is meg kell változtatni. Kérjük, tartsa be az áruk fel nem használt, illetve a jó csomagolás állapotban. Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz. Miután mindketten megerősítették, hogy a problémákat.
Fizetés :
Elfogadjuk, Alipay, a Nyugati Unió. Ha nem kapta meg a küldeményt számított 30 napon belül fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk., a Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés.
SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek. Ha szeretnél jobban szállítás módja, pls szólj, mi fog változni, a szállítási költséget is meg kell változtatni.
Visszatérési Politika :
Ha bármilyen termék problémák, akkor 7 napig, lépjen velünk kapcsolatba, 30 napon belül vissza áruk vissza a nap, amikor megérkezett a tételek. Jó vásárlást.
3,Általában fogjuk használni China Post Air Mail. SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek. A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet.
Ha nem tudod pénztár után azonnal árverés közel, kérem, várjon néhány percig, majd próbálja meg újra Kifizetések kell kitölteni, 3 napon belül.
Nem vagyunk felelősek semmilyen egyéni vám vagy behozatali adó. Kérjük, tartsa be az áruk fel nem használt, illetve a jó csomagolás állapotban. A mi célunk az elégedett vendég!
Miatt raktáron állapota idő különbségek, akkor választhat, hogy a hajó az elemet az első rendelkezésre álló raktár, gyors kiszállítás. Vagy választott EMS vagy mások. Időbe fog telni, 15-50 nap (Oroszország kell, több nap,15-90days);Amerika fogja használni e Packet, akkor lesz 7-12days.

Részletes specifikációk

Márka Név:
STARPAD
Elem Típusa:
Motor Kapcsoló

Termék-kiegészítések