• Friss
LCR-T5 ATmega328 Mikrokontroller Tranzisztor, Dióda Teszter Digitális 12864 LCD Kijelző Kapacitás ESR Mérő MOS PNP NPN

LCR-T5 ATmega328 Mikrokontroller Tranzisztor, Dióda Teszter Digitális 12864 LCD Kijelző Kapacitás ESR Mérő MOS PNP NPN

Buyers rating:
-7 % HUF 3415.00
HUF 3672.00

Árukból

tartomány 0 : 01m H 20 óra, de a pontosság nem jó. az intézkedés a küszöb feszültség, illetve a gate kapacitás a MOSFET. évad 16 rész karakteres LCD kijelző az eredményeket. Értékek a 25p F (8 MHz-es órajel, 50p F @ 1 MHz óra) a 100m F. ezért a potenciális is lehet mérni.05 k változata a ATmega168 vagy ATmega328 szoftver alvó üzemmódban, ha nem intézkedésekre, amelyek csökkentik az energiafogyasztást. beépített önteszt funkció választható óra frekvencia 50 Hz jel ellenőrzés a precíziós várom a hívást (ATmega168, valamint ATmega328).1 ohm, a legmagasabb mért érték 50 M ohm. Bipoláris tranzisztorok is képes mérni, ha csatlakoztatja a bázis -, mind a gyűjtő vagy a kilépéssel. kevesebb, mint 2100 ohm ellenállás intézkedés induktivitás, ha legalább 16 K ATMEGA flash. mindkét végén az ellenállás szimbóluma látható csatlakozik a tesztelő próbák számát (1-3).5 V jelenik meg, mint két dióda, csak az határozza meg, a feszültség. Továbbá, az előre feszültségesés jelenik meg. kimutatható, mérhető egy kondenzátor. az ofszet feszültség. Ebben az esetben, csak csatlakoztassa a két szonda, majd indítsuk el a mérést újra egyenként. Az automatikus észlelési PNP típusú, illetve NPN bipoláris tranzisztorok, N, P-csatornás MOSFET, JFET, dióda, egy kettős dióda, tirisztoros SCR.
ha a jelenlegi teszt meghaladja a gazdaság jelenlegi, a tirisztoros pedig triac ez lehet kimutatni.
start Isv Module Wrap12140
end Isv Module Wrap12140
A termék nem tartalmaz 9 V akkumulátor, meg kell, hogy a saját !!!
1. Kikapcsolási áram csak 20n A, támogatja az akkumulátor működése. Ez a funkció használatához legalább 16 K Flash ATMEGA (ATmega168 vagy ATmega328). ez csak akkor történhet meg, ha a dióda kapcsolódik mind a három szondák legalább egy dióda. támogatja a két ellenállás mérések mutatják a legnagyobb négy számok, szimbólumok, valamint egységek. Fapados verzió, anélkül, kristály, automatikus kikapcsolás. Egy gomb működés, automatikus kikapcsolás. Intézkedés egyetlen kapacitás dióda a fordított. felbontás 0,01 ohm, meg egy két számjegyből álló, numerikus kijelző. 25p F kondenzátor értéke alacsonyabb, mint a szokásos észrevehetetlen, de egy dióda párhuzamosan, vagy legalább 25p F kondenzátor párhuzamos. felbontás akár 1 p F (@ 8 MHz óra). Darlington-tranzisztoros erősítő tényező azonosítható a magas küszöb feszültség, valamint a jelenlegi magas. de néhány aktuális át a félvezető-teszter, amely képes a SCR ravaszt, aktuális triac. Használata ATmega328 mikrokontroller.
huszonhárom. dióda feszültségesés érzékelés LED sokkal magasabb, mint a normál. szonda át a dióda szimbólum ugyanaz, ilyen esetben lehetséges, hogy 700m V küszöb feszültség közel az igazi elismerés anód a dióda!
19. az eredmények a mérések azt mutatják, egyetlen összekötő elem. kell egy 100n F 20 u F kondenzátor csatlakozik, hogy kompenzálja az analóg komparátor között csapok 1. lehet értékesebb, 2 UF kondenzátor egyenértékű sorozat ellenállás (ESR) mért kapacitás érték. Led-két észlelt, mint a kettős dióda. A bipoláris tranzisztor, MOSFET védelem dióda teszt. Ebben az esetben, meg kell kivonni rész sönt kapacitás értékek. a berendezések mérése belső ellenállás, illetve választható calibration offset nulla az önellenőrzés képességének a kimeneti port (ATmega168, valamint ATmega328). Ha a potenciométer beállítása, hogy a végén, a tesztelő nem tud különbséget tenni a közepén, végén a pin-kódot. ugyanaz a feszültség a kondenzátor belső kalibrációs referencia feszültség megállapították, hogy belső alkalmazkodási referencia mérési ADC szert. Automatikus felismerése pin elrendezés. A szoftver beállítható úgy, hogy automatikusan kapcsolja ki a készüléket a mérési idő előtt. A rendelkezésre álló vizsgálati áram csak 6m A! Vegye figyelembe, hogy az összes funkció csak használt single-chip program memória, mivel több ATmega168. két dióda, amely képes megjeleníteni a szimbólumokat a helyes irányba. Zener dióda lehet kimutatni, ha a fordított bontás feszültség alatt 4. **** idén megérteni, ne kapcsolja be a ****
ha több, mint három dióda típus alkatrész ellenőrzés elmulasztása követni, hogy létrehozzák a kijelző száma dióda egy másik üzenetet.

Részletes specifikációk

DIY Kellékek:
Elektromos
Modell Száma:
050613
Márka Név:
diymore
OEM:
diymore

Termék-kiegészítések