• Friss
Keenovo Szilikon Fűtés gMax Stílusú 3D-s Nyomtató Fűtött Építeni Lemez Fűtés Készlet 16 Kettős Fűtési Zónák+Keenovo Digitális Vezérlő

Keenovo Szilikon Fűtés gMax Stílusú 3D-s Nyomtató Fűtött Építeni Lemez Fűtés Készlet 16 Kettős Fűtési Zónák+Keenovo Digitális Vezérlő

Buyers rating:
HUF 53703.00

Árukból


(Ügyfelek Oroszországból is lehet vásárolni az orosz cég : keenovo.ru köszönjük!)
Miért Keenovo Fűtés?
Mint az egyik első gyártó a rugalmas fűtőberendezések Kínában, megértjük, hogy a megbízhatóság, a fűtőelemek, hogy az eszközök,gépek,berendezések SOHA nem lesz vége-hangsúlyozta, majd kínálunk a legjobb minőségű, versenyképes áron, ígéri az alábbi :
a) Mi CSAK Arlon szilikon gumi szubsztrát importált az USA-ból, illetve hiteles Du Pont Poliimid film a termelés, hogy a lehető legjobb fűtési teljesítmény, valamint a leghosszabb, mint, különösen a magas hőfokon, hosszú ideig fűtési folyamat.
b)kínálunk INGYENES segítségnyújtás a fűtés tervezés elérni ideális termikus megoldás a kérelmet.
c) Minden fűtés újonnan rendelni, valamint a gyári-ellenőrzött szállítás előtt.
Ez Villamosenergia -, Hő-vagy megbirkózni, s o NEM engedi, hogy bármiféle kockázatot a kérelmet, ha van keenovo, mint a legjobb.
Vásárlói Vélemények
........................................................................................................................
Az alábbiakban a leírás a Tételt vásárol ezt a linket :
Keenovo Szilikon Fűtés Pad Méret : 406mm X 406mm ( 16" X 16") Teljesítmény : 800 W (Kettős fűtési zónák 200 W, valamint 600 W) Tartozékok : 2 m kábel + US Plug 3 M öntapadó hátlap LED világító be - /ki Kapcsoló be/ki dolgozik a külső fűtési zóna Beépített Digitális Vezérlő (a Kijelző cserélhető között Celsius vagy Fahrenheit valamint Időzítő Funkció konfiguráció után) + szilikon szigetelés esetben Db : 1 db Leírás : Névleges 3.2 watt per négyzethüvelyk még fűtés, ez egy w onderful szilikon melegítő párnát a nagy formátumú g Max stílusú 3 D-s nyomtatók. A "Plug & Play" megoldás standard MINKET 2 vasvilla csatlakozó felszerelve. Jön a kettős fűtési zónák. Belső zóna 200mm x 200mm 200 W, mind a külső zóna 600 W. LED égő inline on/off kapcsoló kényelmes felett a külső zóna, ahol a hő nem lehet szükség, ha a kis tételek kerülnek kinyomtatásra. Integrált digitális vezérlő a nagy kapacitású( 30 A), készen arra, hogy használható NINCS TÖBB unalmas vezetékek, mielőtt pontos hőmérséklet lehetséges . Vezérlő jól szigetelt a szilikon, ez biztosítja, hogy Dispaly a Fok( Celsius alapértelmezés szerint), valamint időzítő funkció konfiguráció után.( letölthető a teljes Konfigurációs Útmutató PDF formátumban.) 3 M öntapadó hátlap kiváló, könnyen szerelhető. Sokoldalú használható sok más alkalmazásokat. Keenovo hordozza a teljes körű standard, illetve egyedi tervezésű, szilikon fűtőberendezések, lépjen kapcsolatba velünk, ha kell egy speciális melegítő készült a gép. Fontos Megjegyzések :
Kérjük, hő csak akkor, ha utána van szerelve rá építeni a lemez (Alumínium lemez ajánlott). Egy tartókeret/réteg erősen ajánlott, hogy a fűtőelem "szendvics" szorosan. Kérjük, olvassa el a Vezérlő Konfigurációs Útmutató, különösen a "Speciális beállítások" részben, figyelmesen, MIELŐTT bármilyen változás a vezérlő. A vezérlő berendezés 100% - ban új. Még d ue gyártási okokból, foltok, porok, vagy karcolások lehetnek jelen a szilikon. Azt is illik kevésbé szoros, mint a képen látható módon. Kérjük, fontolja meg, mielőtt a vásárlás. Bármilyen kérdés, üzenet nekünk. Válasz 24 órán belül garantált.
Kérjük, vegye fel velünk a különleges kedvezménnyel nagy mennyiség vásárlása.
Egyedi Design Üdv.
Általános Bevezetés a Szilikon -, Fűtőberendezések
Fűtés Szerkezet Illusztráció :
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szilikon fűtőberendezések vezeték seb alapértelmezés szerint, akkor Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ha azt szeretné, maratott fólia.
Tipikus Alkalmazások Siliocne Fűtőberendezések :
Lehet is, mint a népszerű elemek következő :

Részletes specifikációk

szín:
120V, 220V
Anyag:
Szintetikus Szálak
Márka Név:
keenovo
teljesítmény:
101W & Fel
Hő Megőrzésének Időtartama:
15 Óra & Fel
Méret:
406mm X 406mm or 16 x 16
teljesítmény:
800W (belső fűtési zóna 200W)
Tartozék 1:
3M öntapadó hátlap
Tartozék 2:
2000mm hálózati vezetékek
Tartozék 3:
Integrált Keenovo Digitális Vezérlő+ Dugó
Tartozék 4:
LED égő Inline On/Off Kapcsoló

Termék-kiegészítések