• Friss
Dzsinn 1Set 4 DB-Harmadik Fél Márka újratöltött tinta csere HP 940 940XL Pro 8000 8500 8500A A809A A811A A909b

Dzsinn 1Set 4 DB-Harmadik Fél Márka újratöltött tinta csere HP 940 940XL Pro 8000 8500 8500A A809A A811A A909b

Buyers rating:
HUF 4959.90

Árukból

(5), kivéve, ha a tinta patron megváltozott, ez általában nem lehetséges, hogy a tintapatron, hogy megvédje a tintapatront. Tintasugaras nyomtatók általában egy héten belül a nyomtatás megkezdéséhez, ellenkező esetben a tinta fog ragadni, a tintasugaras fúvóka, valamint a por a levegőben, a papír pedig a jelenség a véralvadási. (2), a telepítés után az új tintapatron, az első kell, hogy legyen fúvóka érzékelés, észlelés, nyomtatási minta, vagy egy bizonyos színt nem lehet eltalálni, mindig kell, hogy tisztítsa meg a nyomtatófejet, amíg normális, ellenkező esetben a nyomtatási minta lesz komoly színű vagy színes. Csomagolás : 1*Fekete tintapatron(teljes) H-940 XLBK tinta szint chip chip HP 940 XLBK(C4906 A) tinta szint chip 1*Cián tintapatron(teljes) H-940 XLC tinta szint chip chip HP 940 XLC(C4907 A) tinta szint chip 1*Magenta tintapatron(teljes) H-940 XLM tinta szint chip chip HP 940 XLM(C4908 A) tinta szint chip 1*Sárga tintapatron(teljes) H-940 XLY tinta szint chip chip HP 940 XLY(C4909 A) tinta szint chip
Tintapatron használati utasítás : 1) a tárolási tintapatron - fel a tintapatront a szoba hőmérsékletű környezetben, kerülje a napfényt, erős fény, a hő tárolására. A patronokat gép telepítése használják, ne tépd szét a csomagolás, stoma pecsét patron. , kicsomagolás után a patronokat kell telepíti, amint lehetséges, hogy a nyomtató, vagy más okozhat tinta tinta doboz szivárgást vagy törj nincs színe. (3) ha bármely tintapatron nem a festék, vagy nem, a nyomtató nem tud dolgozni, még akkor is, ha a tinta más tintapatron. Hogyan rendeljünk az akkumulátor?
A legjobb módja, hogy megtalálják az akkumulátor kell keresni az eredeti akkumulátor kódot, majd hasonlítsa össze a kép, hogy az akkumulátor, ellenőrizze az interfész
Használja a "Ctrl+F" - keresés a kulcs szó a honlapról
ha még mindig nem tudja ellenőrizze, hogy az akkumulátor, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba. Új patront a telepítés előtt kell szakadt nettó porozitás (azaz sárga matrica) tömítések, valamint annak biztosítása érdekében, hogy minden pórus teljesen sima, akkor telepítse a nyomtató, csipesz, csat védelem szerint a tisztítási gombot, amíg a tinta töltési folyamat. Ugyanakkor a számítógép megjeleníti a tinta mennyiségét fog hibák.
A képek csak tájékoztató jellegűek, minden termékek élveznek elsőbbséget, hogy a fizikai. A védegylet hőmérséklet a nyomtató tinta ~+40, a kémiai stabilitás a tinta érinti, ha a környezeti hőmérséklet alacsonyabb, -20, vagy a fenti -20 vagy 35.
Ha nem a keresett információ az áru, ne aggódj, csak azonnal lépjen kapcsolatba velünk, mi nem kímélve hatása, hogy segítsen megoldani a problémát. (3) a fenti két módszer jobb, mint az első módszer. pedig ígérjük, hogy az áru érkezett.Köszönöm a bizalmat.
Akkumulátor 3. Hogy a lehető legjobb nyomtatási hatás, kérjük, használja a telepítés után hat hónappal a telepítés tintapatron 2) cserélje ki a festékkazettát, Ha a tinta jelzőfény világít, az azt jelzi, hogy a tinta már kimerült, a tinta patron van szükség ebben az időben. Minden alkalommal, amikor telepíteni egy új tintapatront, általában tisztítsa meg a nyomtató. A szállítmány
Mivel a különlegessége, hogy az akkumulátor, egyes országokban a vásárlók csak akkor választhat az eladó szállítási módszer, hogy vásárolni a termék (kereshet a nyomkövetési információk 17track.
Irányítószám 35-, 07-, 38 -, illetve Balearen, Kanári-Szigeteken, Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife a Spanyol nem lehet küldeni. (4) az új tintapatron, ha a gép, a csere a vágás része a korábbi.
Megjegyzés :
A legtöbb nagy kapacitású akkumulátor (6600m Ah, 8800m Ah) nézel ki, mint egy kis konvexitás. Miután a tinta patron kerül a nyomtatóba, ne vegye ki, majd tegye a változás előtt, különben nem befolyásolja a nyomtatás hatása miatt a levegő belép a tintasugaras fúvóka.
Az ön elégedettsége a mi mindig folytassa, kérem, ne nyisson vitát, meggondolatlanul.1 V, 14,4 V, illetve 14,8 V csak a különböző paramétereket, a tényleges hatás ugyanaz. Irányítószám 97 - - 98 - Franciaországban nem lehet küldeni.

Részletes specifikációk

Típus:
tintapatron
Kompatibilis Márka:
HP
Modell Száma:
A HP 940 940XL HP940 HP940XL
Kompatibilis Márka:
HP Laserjet
Márka Név:
dzsinn
Ömlesztett Csomagolás:
No
Funkció:
Kompatibilis
Patron Állapota:
Teljes
szín:
BK M C Y
Színes:
Igen

Termék-kiegészítések